2 December

Läser mina favoritbloggar när jag hinner (de flesta inredningsådana) och märker att jag ligger efter med julpyntet. Har hängt upp några stjärnor men that's it. Känner mig ärligt talat inte sugen på att plocka upp julsaker när jag faktiskt borde börja plocka ned grejer istället. Till helgen blir det kakel- och klinkerspaning! Badrummet ska påbörjas as soon as possible...



Kommentarer
Postat av: Tova

Hehe, ja det där med varma bad är nog ett riktigt "hett" tips när det börjar närma sig förlossning ;) tycker reda nu det är underbart för en värkande kropp med riktigt varmt vatten.



äsch, du är inte ensam med att inte ha julpyntat nåt vidare... själv har jag aldrig varit så mycket för sådant, men i år är jag iaf. liite mer mysig av mig och har satt upp några stjärnor och lite ljus här och var... men that's it ;)

2009-12-02 @ 19:25:19
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Jenny

Vad menar du? Kommer inte er lägenhet vara så där julig och mysig som den brukar vara när vi kommer upp till Råneå om jularna? Då tror jag att vi stannar hemma här i Umeå istället!! Skojar bara - vi längtar efter julledigheten er alla! Kram!

2009-12-03 @ 18:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0