Bara människa

Fick ett förslag igår: "mamma, du kan ju ha den här på dig så att jag vet vad du är på för humör, du bara vänder på den så här och så här..."

Ska genast gå och laminera den och förse den med snöre och hänga den på mig så att jag ger tydliga signaler om vilket läge jag befinner mig i. Och stackars barn tänkte jag sen. Vilken mamma! Sådär sur liksom. Inte som andra mammor, som jämt är glada och har världens mest elastiska tålamod och bara kvittrar till sina barn. Men sån här är jag. Det är jag. Acceptera.


Blöt ull

Idag städar jag (och det gör jag alla andra dagar också känns det som), jag avskyr att gå i knastrigt grus inomhus. Eftersom våren också kommit hit till oss i Norra Norrland har stora vinterklädstvätten börjat, dock är jag lite försiktig. Ingen idé att tvätta allt med en gång eftersom vi ofta får uppleva bakslag på våren och vinterkläderna åker fram igen. Men lite kan man ju starta med, mössor, vantar, täckbyxor. Ett bra sätt att säga adjö till den långa och framförallt snörika vintern. Igår tvättade jag bilen invändigt, det var ganska roligt och vädret var strålande.



Solokvist - fast inte riktigt

Den senaste veckan har varit lite hektisk, Marko jobbar borta och jag är helt alena med mina små damer. Att läsa tidningen ifred och sen en tupplur på soffan har varit hett eftertraktad och igår blev det i alla fall en kvart. Här är lilla-fröken-alltför-pigg:




På kvällen sorterade jag papper, sånt vi lagt i en mapp i två år. Det ska jag  aldrig, aldrig, aldrig göra igen. Det tog tre timmar att få ordning på röran och än är jag inte riktigt klar. Suck. Struktur och ordnig skall hädanefter vara min ledstjärna.


Signerat.se

Min bloggshop blev visst inte så långlivad eftersom jag fick möjlighet att sälja på Signerat.se istället, vilket är mycket bättre, där kan man handla med kort och faktura. Har ni besökt Signerat.se någon gång? Om inte så har ni mycket fint att se fram emot...

 


utkik



... efter våren, gräs som sticker fram, lukten av jord...


Dags för vår

...nu när påsken är förbi. Den här påsken har jag målat köket, snaskat godis (fusk! och nu är det slut med det), varit med mina paltar och ätit mat. Vädret har väl inte varit lysande, men snön har smält och asfalten är framme, vilket är härligt. Tyvärr, för Lova, är det nog slut med bob-åkandet...















Och vinnaren är...











Jag blommar-Maria! 



♥ Glad Påsk på er alla ♥


Plexi = snyggt

 Jag gillar verkligen plexiglas, det är så himla snyggt! 
 Galet fint halsband finns på signerat. se

Glädjeyra grön 



Åhléns har plexiboxar




 


RSS 2.0