mitt nya mantra: NEJ till socker

Idag har jag städat hela dagen, Marko har installerat fläkten, hängt upp badrumsskåp och massa annat som jag inte har riktig koll på. Nu väntar vi på bänkskivor till köket och när de är på plats kan vi faktiskt flytta in! Imorgon ska jag fortsätta med städningen och ta ännu en tur till återvinningsstationen med skräp, skrot och sopor.

Har packat ned Lovas nya badgrejer, hon ska få inviga badkaret. Tror hon kommer att gilla det skarpt! Nu ska jag sova så att jag orkar med allt jag ska göra imorgon.

Och förresten - jag har börjat med GI... det här snacket (det är just vad det är) om att man "rasar" i vikt när man ammar stämmer inte (på mig)! Så, efter två graviditeter tätt inpå varandra är jag faktiskt ganska rund och alltså väldigt motvierad att bli av med överflödet. Ska erkänna att jag är en riktig snaskare. Jag älskar kakor och bullar och tårtor och ostbågar och Cola. Men nu är det slut med det för ett tag framöver. Jag håller på att avgifta mig från socker, idag är tredje dagen och jag tycker att det går bra - än så länge. Tror att helgen blir värst eftersom det är mina i vanliga fall "tillåtna" snaskardagar.

Hej så länge!


I huset händer...

... garderober i hallen målas, en toaborste från Åhléns väntar i handfat från IKEA, golvvärmen fungerar och så jag själv, galen av törst! Milli dränerar mig på all vätska...


Min vinst från personligalmanacka.se

Blev så glad när jag upptäckte att jag vunnit en personlig kalender från företaget personligalmanacka.se. Maya hade uppgett mig som "kompis" i en tävling och vi vann båda två jättefina kalendrar. Igår kom min och den är verkligen superfin. Nästa år beställer jag en själv.

För att beställa skapar man snabbt en användare på deras hemsida, och sen är det bara att sätta igång och välja färger, utseende och massa andra tillägg. Jag har valt små rutor på varje uppslag som:

dagens väder
dagens träning (som jag ska börja med när jag FLYTTAT som allt annat)
veckans att göra
veckans lista
veckans mål/konstverk/idé

Dessa tillval passar mig perfekt eftersom jag alltid gör olika listor också i vanliga fall. Jag rekommenderar verkligen en titt på hemsidan.


Halsband

Ett nytt halsband, rosa virkade garnbollar, rosa pärlor och brun vaxad lintråd. Snajsigt eller hur?


Bollarna är cirka 2 cm i diameter och hela halsbandet 103 cm långt. 
Och eftersom en del undrat över dessa skapelser så är priset 150 sek.


kaos

För en del kanske det är obegripligt - hur man kan bli olycklig av sådana här tivialiteter - men jag blir det på riktigt. Efter en hel helg av renovering i nya huset ser det nuvarande hemmet alldeles för ofta ut just så här. Och jag mår dåligt av det.

 USCH!


Renovering v5

Det går sakta framåt för oss, känns som man klivit i tuggummi ibland. Här är bilder från förra veckan (mannen på bilden är min pappa, som är singel, han är händig och bra på att laga mat, om nån dam i lämplig ålder är intresserad:)


RSS 2.0