Kom ihåg

TÄVLINGEN

Klicka på länken för att ta er dit. Och förresten, min mamma tyckte att vinnaren borde få välja färg själv på sina örhängen. Någon kunde ju faktiskt vilja ha en annan färg än just gult och det håller jag med om. Valfri färg får det bli♥


Att läsa

Det finns så mycket att göra här i världen, som att läsa till exempel. HAr lånat två böcker som jag vill läsa: Båten av Nam Le är en novellsamling som jag har höga förväntningar på. Älskar att läsa noveller när jag tänker efter. Om man inte har så mycket tid att läsa så är det perfekt, man hinner för det mesta med en liten berättelse var dag.

Den sista läsaren av David Toscana, den valde jag för formatets skull. Gillar sådana där små, inbundna böcker. De känns ofta lovande.Jag: en happy puppy

Efter åtta på kvällen sisådär och fram till att jag går och lägger mig, är timmarna helt och hållet mina. Idag har jag haft i princip hela dagen för mig själv. Barnen är på vift och jag har varit som en "happy puppy", kan knappt fatta att jag är själv och är lite här och lite där. "Vad ska jag göra? Ska jag måla? Läsa inredningsbloggar? Virka? Sticka en mössa? Diska? Bada badkar?", kan knappt bestämma mig men dock lyckades jag ändå till slut sätta ändan på en stol och åstadkomma en del. Köpte fler fina garner förra veckan:
Igårkväll (vilket underligt ord!)


Sent igårkväll: virkade och lyssnade på radio i mitt eget rum. Och du: kom ihåg att vara med i tävlingen!

*Boktips: Virgina Wolf, Ett eget rum


Fröken Prickig bloggshop

Om ni tittar till vänster ser ni (förhoppningsvis) en knapp där det står Fröken Prickig bloggshop, trycker man på den kommer man till... ja ni förstår - min bloggshop. Där tänker jag lägga upp mina virkade smycken till försäljning.

Och för att manifestera denna händelse tänkte jag ha en utlottning av ett par påskgula knappörhängen. Lämna en kommentar, låt säga innan midnatt, skärtorsdag 1/4 (min kvast går till Blåkulla 00:00), så är du med i utlottningen!

Än så länge finns det inte så mycket i shopen, men mer kommer!Lycka till♥


Påsk-bling ♥

Igår kväll blev ett härligt gult & cerist halsband färdigt, den här modellen kortare än de tidigare. Kanske något till påsk?

Nytt av nött: virkat & pärlemo

Fortsatte igår kväll, nu med ett halsband, modell längre. Knappar från Slottsfrökens knappsamling, pärlemoknappar, second hand:


Nytt av nött: knappörhängen

Jag läser regelbundet bloggen Jag blommar. Jag blommars ägare Maria är hantverkare och sysslar bland annat återbruk av gamla grejer. Återbruk tycker jag är superbra och Jag blommar är en verklig inspirationkälla för mig. Därför har jag nu också börjat med återbruk - av knappar! Mina knappar har här nedan fått nytt virkat hölje i flera fina färger och förvandlats till superfina örhängen:


Gudrun hänger

Igår kväll satt jag uppe länge och hade kul: örhängena har en virkad, glittrig boll nederst, därefter pärlor. De heter Gudrun, för de är till min farmor.Personlig omtanke

Det här kan tyckas fånigt att behöva göra en lista över: men ibland är det faktiskt precis vad man behöver och det är det för mig just nu. Just nu behöver jag lite självpepp - och så lite virkning så klart. Så fort kartongen öppnades började jag. Min egen skattkista.flyttat nu jag har

Äääntligen är det största kaoset över, hade ingen aningen om hur JOBBIGT det är att flytta ett helt hem samtidigt som man ska ta hand om tre ungar! Fy vad trött jag varit och vad lite uppmärksamhet min dator har fått. Hade 118 nya mejl i inkorgen igårkväll! Med andra ord har jag många blogginlägg att läsa, ska bli kul att se vad alla andra har hittat på medan jag haft näsan i en kartong i flera veckor nu.

Tyvärr har jag inga bilder från vårt nya hem att bjuda på än. Min stora dator är fortafarande i en kartong i garaget, den väntar på att få flytta till sitt nya hem ARBETSRUMMET som Marko just nu håller på att förbereda golvet för målning i. Och när den flyttat in ska ni läsare också få kika in.

Nu måste jag hänga tvätt, i TVÄTTRUMMET, jippi, som jag längtat efter att få. Istället för att hänga tvätt i ett förråd innanför köket som i gamla lägenheten. 

På återseende!


RSS 2.0