Julrapport

Fröken Prickig har haft en bra jul, om någon undrar. Maten var god och sällskapet trevligt. Femton personer trängdes  hemma hos Fröken Prickig och M och det var stundtals rätt livat. Släkten spelade nämligen Lilla M:s julklappsspel "Galenpanna" och då blev det lite högljutt ibland. En kusin sa att det blödde ur öronen - stackarn! 

Eftersom FP är en utav dem som tycker att det köps alldeles för mycket strunt i december har hon prackat på släktingarna idén med 100-kronorsklappen. En del tycker den är bra, andra inte. Idén går i alla fall till så att alla köper en present för en hundring och lägger i en gemensam säck. Sedan får alla en klapp ur säcken (helst inte ens egen). Eftersom det bara är en klapp till var och en, öppnas de i tur och ordning. FP tycker det här är jättekul och bra och i år fick hon "Kasta Gris" och M fick ett Marilyn Monroe-pussel som FP köpt. Dubbelt bra, för det ville hon också ha! Haha!



Kommentarer
Postat av: Murjäkk

Fantastiskt att träffa er igår. Ni är så fina. Jag vet vad du ska göra! Illustrera en julkalender så skriver jag ett manus med dig :) KRAM

2008-12-29 @ 14:09:30
URL: http://personalmurjack.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0