Cia på Vassa Klacken



Cia, som hon kallades (egentligen hette hon Special) hade jobbat på "Vassa Klacken" i snart tre år nu. Hon trivdes där, träffade mycket folk, hade trevliga arbetskompisar och fick bra rabatt på skor, vilket bidrog till att det var aningens fullt i hennes garderober. Hon ägde 57 par skor och fler skulle det säkerligen bli så länge hon var kvar i skobutiken.

Klockan började närma sig sju och det började bli dags att gå hem. Hon skulle gå förbi ICA Nära, det var fredag kväll och Sillen och hon skulle äta något gott och se på TV. Det var kallt ute och vita rökmoln puffade ur hennes mun när hon promenerade gatan fram. Hon formade munnen som ett "o" och en smal, vit luftstråle visade sig, sedan formade hon ett stumt "aooo"  och en kall rökring tog form. Cia föreställde sig nikotinsmaken som om hon rökte på riktigt, men hon saknade den inte.  Cigarettankarna sysselsatte henne ända fram till mataffären där hon skulle handla.

Hon klev in genom dörren och tog en korg, slängde en blick på anslagstavlan som var full av lappar. Hon blev mycket förvånad, för att inte säga uppspelt när hon fick syn på det cerisefärgade anslaget.

Kommentarer
Postat av: Maeleya

Vilket roligt företagsnamn! Vassa Klacken, var bara tvungen att Googla på det. Det finns faktiskt inte, ännu!!!

Väntar på fortsättningen....

Kram maeleya

Postat av: moster i söder

Nu vet jag vem Maeleya är! Nice namn på shoesaffär!!!

2009-03-01 @ 21:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0