Tändsticksburk

Idag har jag fixat till en tändsticksburk. Jag älskar plåtburkar och har ganska många. En del innehåller te, andra värmeljus, leksaker etc. En del är tomma och står i ett skåp och längtar efter en mening med livet. Idag fick panda/ros-burken ett alldeles eget syfte; den blev en tändsticksburk. Inspirationen kom då Lova hällt ut samtliga tändstickor på golvet i de flesta rum på nedre plan. Jättekul att peta in alla tändstickor i askarna sedan. Not.

Nu är alla i samma burk, i locket är tändpappret fastklistrat, kul och enkelt men inte min original-idé. Bloggen Chez Larsson var först...


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej!

SÅ smart idé! SÅ vill jag också göra. Jag har också ett lager med burkar som väntar på att fyllas.

Menar du de prickiga dojjorna eller de röda? Båda är köpta på en skoaffär i Luleå på STrand, i januari till halva priset. Kanske finns det kvar...



Jag vill be om ursäkt att jag inte bloggat om öronhängesvinsten jag vunnit hos dig. Det blev inte av att fota eftersom den ena var av, men jag kanske kan låna bild hos dig på ett helt par och länka till dig...kom jag på nu...är det OK?

Har du bild i din butik? SKa kolla...

2010-05-27 @ 00:01:45
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Solig

Hittade hit från Maria. Dina virkade smycken är alldeles underbara!!

2010-05-27 @ 22:20:19
URL: http://soligaklader.blogspot.com
Postat av: Therese

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i hur tändstickaskar ser ut, och de passar liksom aldrig in. Men på detta sättet kan man ju ha den framme hela tiden, suprläckert!

2010-05-30 @ 10:17:20
URL: http://corneliascloset.se
Postat av: Therese

Bekvämt med träskor? Hm, det beror på ;) Om man inte går för länge är de ok, men jag tror att om man ska på långpromenad i tre timmar ska man nog välja nåt annat. De är ganska platta liksom på undersidan av sulan, så man får inte det där naturliga "rullet" när man går...om det nu va en bra förklaring haha. Men både snygga och sköna att ha, absolut mitt bästa skoköp!

2010-05-31 @ 19:59:29
URL: http://corneliascloset.se
Postat av: Evasleva

Vilken bra idé!



Jag älskar också burkar. Kom hem från thailand med en plåtburk med kakao :)

2010-06-02 @ 08:15:52
URL: http://www.evaslevapysslar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0