Tisdagens middag - suck!

...såg ut så här, kycklingwok & ris och till de som önskade, nylagad svartvinbärsgelé. När man har en ettåring (i morgon) så är ris ett livsmedel man funderar om man överhuvudtaget ska servera sin familj (ettåringen då speciellt) eftersom det är extremt jobbigt att torka upp. Ikväll åt vi ris och Lilla L petade i sig några korn, med de som hon inte åt, dekorerade hon bordsskivan eller så hamnade de helt enkelt på golvet. Jag & M tittade åt andra håll medan Lilla M antagligen tyckte att det var fin middagsunderhållning.


Kommentarer
Postat av: Maria

hehe...vilken busfröken! KRAMAR TILL ER!

2009-09-02 @ 09:35:32
URL: http://personalmurjack.webblogg.se/
Postat av: Elisabeth

Håller med om att ris inte är något för en småbarnsfamilj. Vi åt det till maten igår och det är verkligen inte kul att städa upp. Då är det kanske tur att man har fina servetter med "fallande löv" på...eller det är ju slöseri.

Ser förresten att även du gillar att virka. Titta under "pyssel" kategorin på min blogg så hittar du några virkade elefanter.

2009-09-03 @ 21:37:13
URL: http://deli.blogg.se/
Postat av: Viktoriae.blogg.se - En må bra blogg om självkänsla och positivt tänkande

Hej hej! Kikar in och önskar dig en trevlig helg :) Vill även påminna dig om att nu finns en tävling där du kan vinna min "blok" (blogg+bok) som heter "Självkänsla och tänkvärda texter". Kram

2009-09-04 @ 09:52:46
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Tova

Hihi, men precis... I mina drömmars värld är jag en sagolik smidig älva, men i verkligheten är det väl inte riktigt så... bra att du nämnde utväxten, jag måste påminnas om att ta tag i min egen ruttna hårfärg snart :P

2009-09-05 @ 19:51:03
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0